Partners

Sommige hulpvragen kunnen wij zelf niet oplossen omdat er niet de specifieke kennis voor in huis is. Wilt u weten welke hulp wij precies bieden? Neem dan een kijkje op onze pagina “Welke hulp bieden wij“. Indien wij u niet kunnen helpen, kunt u kijken op één van onderstaande sites van onze partners.

Geld en recht - SMWO

De wet- en regelgeving is ingewikkeld in ons land. Wij kunnen hulp bieden als u problemen heeft met instanties. Ook met vragen over wetten en regelingen kunt u bij ons terecht. De hulp die u krijgt is gratis.

Voorbeelden van vragen zijn die over schulden, beslaglegging en hulp bij het treffen van een betalingsregeling. Of vragen over uitkeringen en arbeidszaken (ziekte en re-integratie).

Bekijk SMWO

Walk Inn Goes - Leger des Heils

De Walk Inn in Goes is een plek waar mensen zomaar even kunnen binnenlopen. Voor een kop koffie en een praatje. En waar mensen terechtkunnen met een hulpvraag. Bijvoorbeeld als het gaat om wonen, financiën of psychisch welzijn. Wanneer nodig kan er professionele hulpverlening richting herstel ingezet worden

Bekijk Walk Inn Goes

SHV Zeeland

SchuldHulpVrijwilligers | SchuldHulpBegeleiding | SchuldHulpPreventie
Onze vrijwilligers beschikken over voldoende kennis en vaardigheden om mensen met financiële problemen zo goed mogelijk te helpen en bij te staan. Daarbij wordt allereerst geluisterd naar het verhaal achter het probleem. Vervolgens wordt gekeken hoe de situatie zo snel mogelijk gestabiliseerd en verbeterd kan worden.

Bekijk SHV Zeeland